Nopea toimitus
Laaja valikoima
Yli 50 vuoden kokemuksella
Arvo-Helat OyArvo-Helat Oy

Nykyaikaisen työpöydän rakentaminen näillä tarvikkeilla

Nykyaikainen työpöytä kaapeliläpivientien, kaapelikorin ja pöydänjalkojen kera

Teknologia näkyy nykyään myös työpöydissä. Esimerkiksi pistokkeita voidaan upottaa suoraan itse työpöytään ja joustavia kaapelijalkoja saa myös sähköpöydille sopivina.

Hyvä työpöytä tukee vaivatonta työskentelyä ja on lisäksi silmää miellyttävä. Siivouskin helpottuu, kun roikkuvat johdot kerätään siististi nippuun pois lattioilta.

Nyt kun etätyöt ovat tulleet jäädäkseen, moni on perustanut myös oman etätoimiston kotiin. Millaisin tavoin työpöytää voi varustella? Tässä artikkelissa esitelty työpöytä on rakennettu seuraavista heloista:

1. Kaapeliläpivientihela pöydänkannessa ohjaa johdot siististi

Kaapeliläpivientihela pöydän kannessa
Katso kaikki kaapelointihelat.

Läpivientihela upotetaan pöydän kanteen. Tällöin pöydältä lähtevät johdot, kuten näytön, kaiuttimien, näppäimistön ja hiiren johdot, voidaan ohjata reiän läpi alas. Pöytä voidaan näin asettaa vaikka seinään kiinni, kun johdot eivät roiku takareunan yli.

Meiltä löytyy kaapeliläpivienneistä lukuisia eri malleja ja värejä erilaisiin pöydänkansiin, esimerkiksi musta, valkoinen, kromattu, kirsikka, beige, pyökki, harmaa ja tummanharmaa läpivientihela.

Myös upotettavia pistokkeita saatavilla

Pöytään on mahdollista upottaa myös meidän USB-pistoke, jolloin pistoke on aina helposti ja mukavasti saatavilla käden ulottuvilla.

Upotettava USB-pistoke pöydän kanteen
USB-pistoke pyöreänä ja neliönä

2. Kaapelikori pöydän alapuolella kerää johdot pois lattialta

Kaapelikori kerää johdot pöydän alla kiinnitettynä
Kaapelikori pöydän alla.

Pöydänkannen alapuolelle on ruuvattu meidän kaapelikori, joka kerää kaikki johdot nippuun pois lattialta. Koriin voi sijoittaa myös jatkojohdon. Imuroinnista tulee ihanan helppoa, kun johtosotku lattialta poistuu!

Lisäksi hyvä vaihtoehto on alla oleva kaapelijalka, joka niin ikään kerää johdot yhteen ja ohjaa ne putken sisällä siististi pöydästä lattiaan. Kaapelikerääjää löytyy meillä kahtena pituutena (760 mm ja 1240 mm), joista jälkimmäinen on erityisesti sähköpöytiä varten.

Kaapelikerääjä pöydän alla toimistossa
Kaapelikerääjä pöydän alle.

3. Tukevat pöydänjalat

Lisäksi pöytä tarvitsee tietenkin jalat. Tämän projektin pöydässä on käytetty meidän säädettäviä pöydänjalkoja, Ø 40 mm (kuva alla).

Säädettävät pöydänjalat läpimitalla 40 mm
Säädettävät pöydänjalat Ø 40 mm

Linkit kootusti työpöydän helatarvikkeisiin:

Kaapeliläpiviennit, kaapelikorit ja -kerääjät

Pöydänjalat

ATK-helat, mm. USB-pistoke

Pöytäsermin pidikkeet

Copyright © 2023 Arvo-Helat Oy Tietosuojaseloste Evästeasetukset