Nopea toimitus
Laaja valikoima
Yli 50 vuoden kokemuksella
Arvo-Helat OyArvo-Helat Oy

Oletko sinäkin ryhtynyt kesänrakennuspuuhiin?

Kesän nikkarointikausi on käynnissä

Kesän tultua moni ryhtyy erilaisiin kunnostus- ja nikkarointiprojekteihin. Mökkikausikin on täydessä käynnissä.

Kaikenlainen nikkarointi on huomattavasti mukavampaa, kun on kunnon tarvikkeet. Meiltä löydät kodinrakentajan tarpeisiin erilaisia tuotteita, joita teollisuuden ammattilaisetkin käyttävät.

Monikäyttöinen Mignon-sarana ei tarvitse upotuksia levyyn

Mignon-sarana on varsinainen kotinikkaroijan unelma, sillä se käy monenlaisiin kohteisiin eikä puuhun tarvitse tehdä saranakupille upotuksia tai muitakaan valmisteluita. Sarana kiinnitetään levyyn yksinkertaisesti ja helposti puuruuveilla.

Myös lehtisaranoissa on yksinkertainen puuruuvikiinnitys levyyn. Lehtisaranoita voi niin ikään käyttää monenlaisissa projekteissa, kuten tässä Meillä kotona -artikkelissa, jossa vanhoista peileistä tehtiin tunnelmallisia seinäkaappeja.

L-kulmakannatin on nikkarin vahva apuri

L-kulmakannatinta voidaan käyttää 90 asteen kulmissa. Teräksisellä kulmakannattimella voidaan kiinnittää esimerkiksi pöydät, hyllyt ja työtasot tukevasti seinään, ja sitä voidaan käyttää myös erilaisten rakenteiden vahvistamiseen.

Myös pienempiä kulmarautoja löytyy moneen lähtöön – lähestulkoon vain kalustenikkarin mielikuvitus on rajana!

Krominen naulakko tuo kauniin säväyksen – edullisesti

Krominen naulakko soveltuu niin vaatehuoneeseen kuin pyyhekoukuiksi saunan eteiseen. Naulakko kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla, jotka sisältyvät tuotteeseen.

Hidastin hiljentää kaapin

Kaapinovien ja laatikoiden hidastin Stopix saa vanhatkin kaapit hiljaisiksi: kun ovi laskeutuu pehmeästi kiinni, keittiössä vallitsee ylellinen äänettömyys. Hidastin asennetaan kaapiston runkoon.

Erilaiset ruuvit kasaukseen

Voiko ruuveja olla koskaan liikaa? Kesken projektin on todella haljua, jos työkalupakista löytyneitä ruuveja ei olekaan tarpeeksi. Nappaa mukaan tilaukseen tarvittavat ruuvit valikoimastamme - esimerkiksi vedinruuvit, huonekaluruuvit, uppokantaruuvit tai puuruuvit.

Erilaisia ruuveja

Verkkokaupastamme tuotteet lyhyellä toimitusajalla.

Iloisia nikkarointihetkiä!

Siirry etusivulle

Copyright © 2024 Arvo-Helat Oy Tietosuojaseloste Evästeasetukset