Nopea toimitus
Laaja valikoima
Yli 50 vuoden kokemuksella
Arvo-Helat OyArvo-Helat Oy

Itse tehdyt joululahjat lämmittävät mieltä – katso lahjavinkit

Itsetehdyt joululahjaideat

Ovatko joululahjaideat vielä hakusessa? Itse tehtyjä joululahjoja on mukava antaa, sillä ne tulevat sydämestä ja ovat uniikkeja. Katso oheiset lahjaideat, tarvikkeita saat nopeasti meiltä!

Pieni lukittava kaappi tärkeille asioille

Pieni lukittava kaappi on oiva lahjaidea. Kasaa runko puusta huonekaluruuveilla, ja kiinnitä ovi alla olevilla messinkisillä lehtisaranoilla. Kyseistä saranaa käytettiin myös tässä lehtiartikkelissa, jossa tuunattiin vanhoista peileistä pieniä seinäkaappeja.


Jos kaapin sisälle tulee hyllyjä, pienet hyllynkannattimet pitävät hyllyt paikoillaan.

Jos kaapin oveen halutaan lukitus, se hoituu kaapin materiaalista riippuen jollain monista sylinterilukoistamme, kuten puuoven sylinterilukolla, baarikaapin lukolla tai peltioven lukolla. Jos kaappiin ei tule lukitusta, hyvä vaihtoehto oveen on magneettisalpa. Viimeisen silauksen oveen tekee kaunis, tyyliin sopiva nuppivedin.

Kaunis tarjotin tavaroiden esillepanoon

Koristetarjotin on matalan kynnyksen projekti, jonka saa valmiiksi nopeasti! Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain kauniin levyn ja siihen sopivat vetimet, kuten tankovetimet tai oheiset kuparivetimet.

Oheisen kuvan puulevy päällystettiin dc-fixillä. Pohjaan lisättiin huopatarrat, toinen vaihtoehto olisi esimerkiksi nämä ovistopparit.

Koristetarjotinta voi käyttää esimerkiksi pukeutumispöydällä, lipaston päällä tai vaikka keittiön pöydällä maustepurkeille. Mahdollisuuksia on monia!

Tunnelmointia itse tehdyn pöydän ääressä

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin nauttia kodin tunnelmasta itse tehdyn pöydän ympärillä?

Teet helposti itse sohvapöydän haluamastasi kannesta, kun lisäät vain alle meidän laippajalan. Laippajalka on painonsa ansiosta tukeva ja helppo kiinnittää ruuveilla kansilevyyn. Oheisessa sohvapöydässä on käytetty meidän 400 mm korkeaa laippajalkaa.

Laippajalkaa edullisempi vaihtoehto ovat nämä kromatut 400 mm korkeat neliöputkijalat.

Ruokapöydän jaloiksi puolestaan suosittelemme näitä ajattomia metallisia pöydänjalkoja, joita on saatavilla mattamustana, valkoisena sekä kromattuna.

Koristeellinen rasia on kaunis katseenvangitsija

Pieniin rasioihin meiltä löytyy rasian sarana sekä kaunis koristesarana. Sulkemiseen voi käyttää esimerkiksi lipashakaa tai rasian koukkua.

Erikokoisten laatikoiden liitokset voi tehdä kulmaraudoilla, minifixeillä, BLU-kasausheloilla, ruuveilla tai puutapeilla ja liimalla.

Reunat voi koristella vaikkapa tällä naulakoristelistalla.

Katso kaikki kasaushelat

 

+ Tuunaa vanhasta uutta

Uusiksi vähällä vaivalla – Kun vaihdat vetimet kalusteeseen tai keittiöön, yleisilme muuttuu yllättävän paljon. Vanha voi raikastua kokonaan uudeksi!

Antiikkiheloilla ilme entiselleen – Meillä on laaja antiikkivetimien valikoima. Mikäli haluat kunnostaa vanhan kalusteen ajan hengen mukaiseksi, kannattaa vetimet valkata antiikkiheloista.

Vain taivas on rajana omille projekteille - tutustu koko valikoimaamme! 

Laitamme tilauksesi matkaan heti samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jatka ostoksia

Copyright © 2024 Arvo-Helat Oy Tietosuojaseloste Evästeasetukset